Rólunk

Az Ön kisállata és házi kedvence megérdemli a legkiválóbb ellátást. Széleskörű állatorvosi szolgáltatást végzünk a galántai rendelőnkben.

1990-től segítünk és gondoskodunk a megbetegedett kedvencekről és haszonállatokról. Rendelőnk három szolgáltatást kínál egyben – állatorvosi ellátást, kisállat felszerelést és kisállat kozmetikát. Bízza kis kedvencét két tapasztalt állatorvosunk és két asszisztensünk gondjaira. Tudásunkat folyamatosan bővítjük kötelező posztgraduális képzéssel, részt veszünk hazai és külföldi szakmai gyakorlatokon. Együttműködünk külső szakértőkkel, szakrendelőkkel, laboratóriumokkal és neves, külföldi állatorvosi intézményekkel.

Minőségi Royal Canin, Josera, Hill´s és Eminent kisállat tápot, egyéb finomságokat és különféle kiegészítőket kínálunk. Szakszerű kisállat tartási tanácsadást biztosítunk, és segítünk Önnek kiválasztani házi kedvence  számára  a megfelelő speciális diétás tápot.  Galántán  található, modern állatorvosi rendelőnkben klinikai vizsgálatokat, nagyobb és összetettebb sebészeti beavatkozásokat is végrehajtunk. Teljes hematológiai vizsgálatot végzünk az Idexx LaserCyte készülékkel, biokémiai vizsgálatot az Idexx Catalyst One és ultrahangvizsgálatot a Mindray DP-3300 berendezéssel.

Nagyfrekvenciás MOBILETT PLUS SIEMENS röntgenkészülékkel rendelkezünk, a röntgenfelvételeket KONICA MINOLTA berendezéssel digitalizáljuk, melyek így CD-re égethetők. A fogászati ellátáson belül szájüreg műtétet vállalunk, ultrahang segítségével eltávolítjuk a fogkövet és foghúzást végzünk. A vizelet összetételét kémiailag elemezzük. A fülvizsgálathoz nagyítót és otoendoszkópot használunk. Oltást, ivartalanítást, bűzmirigy tisztítását, mikrochip beültetését, kisállat útlevél kiállítást és hasi műtéteket végzünk. A mikroszkópos vizsgálatok során lehetséges a képi megjelenítés egy kamera segítségével. A pácienst az altatás alatt pulzoximéterrel figyeljük. A beteg állathoz jól felszerelt terepjáróval szállunk ki, mely lehetővé teszi a beteg állat szállítását.

Foglalkozunk haszonállatok kezelésével és tanácsadással. A vadállatokat TELEDART RD 706 altatópuskával kábítjuk el, s egyúttal évente elvégezzük a szakmai továbbképzést ezen a területen is. Mindent, amire az Ön kisállatának szüksége van, nálunk megtalál, elég csak megrendelni. Doktor Pleva és szakképzett csapata gondoskodik az Ön kedvenc és haszonállatáról.

A kisállatok számára a legmagasabb szintű szakképzett ellátást biztosítunk érzékeny és empatikus hozzáállással karöltve.